Vill du gå med i Nykvarns Rotaryklubb?
 
 
Rotary är ett globalt yrkesnätverk för människor med socialt engagemang och med det högre syftet att verka för fred och en bättre värld. Mottot är ”Service Above Self” och vi är en ideell och obunden organisation. Läs mer här!
 
I Nykvarns Rotaryklubb verkar vi både lokalt och globalt i projekt, exv. skol- och ungdomsstipendier, Solvatten, Polio-Plus, mm. The Rotary Foundation har satsat 1,8 miljarder dollar i "Polio-Plus”-projektet vilket i samverkan med WHO och Gates-stiftelsen har nästan helt utrotat polion i världen.
 
Rotarydistriktet där Nykvarns Rotaryklubb ingår har 36 klubbar i Södermanland och på Gotland och är ett av tio svenska distrikt. Som rotarian är du välkommen att utan föranmälan besöka 35 000 klubbar i 200 länder - en fantastisk möjlighet professionellt och socialt! Ett typiskt Rotarymöte innebär att umgås med engagerade personer från olika yrkesgrupper samt lyssna till ett intressant föredrag. 
 
Vi betalar 110 kr för middag på Taxinge slott och föredrag. Medlemsavgiften är f n 750 kr per termin. Hälften av detta går till Rotary International och distriktet, hälften till våra lokala samhällsprojekt. 
 
Vill du veta mer om oss i Rotary - fyll i formuläret till höger så hör vi av oss!
 
Klubbinformation

We meet In Person
Mondays at 18:30
Taxinge slott
Taxinge slott
Näsby 52
Nykvarn,  15593
Sweden
Ange din e-postadress och det meddelande du vill skicka.
* fälten är obligatoriska