Tidningsartiklar
Här finner du de artiklar som skrivits om Rotary, och om Nykvarns Rotaryklubb i synnerhet. Klicka på den artikel du önskar läsa.

Presidenterna i Rotaryklubbarna i Nykvarn (Karin Wallin), Södertälje (Anders Jonsson) och Södertälje Östra (Sofi Cyréus) har skrivit en gemensam insändarartikel i Länstidningen om World´s Children´s Prize-programmet (WCP-programmet). WCP är världens största årliga utbildning som stärker barn till att som förändrare (changemaker) stå upp för medmänsklighet, allas lika värde, barnets rättigheter, demokrati och hållbar utveckling. Se vidare artikeln.

Mariefreds tidning & Måsen hade i december en utförlig artikel med fina bilder o Luciafirandet i Turinge kyrka 2019. Läs artikeln här

Mariefreds tidning & Måsen rapporterade om utnämningen av Årets Företagare i Nykvarn 2020. Läs artikeln här!