Det finns en hel del inbyggda guider och hjälp för ClubRunner. Dessutom finns en del från distriktet och från klubbens IT-administratör.

I de inbyggda guiderna (på engelska) finns guide till det mesta på hemsidan, för medlemmar, funktionärer och webbredaktören. Det finns också möjlighet att i dessa inbyggda guider kontakta ClubRunner centralt. Men i första hand ska vi kontakta klubbens IT-support, i andra hand distriktets IT-support, och endast som en sista utväg kontakta ClubRunners support i Canada. I de inbyggda guiderna finns också sökfunktioner:
Anders Tihkan på Distrikt 2370 har sammanställt en supportsida, som du hittar här.

Rotary International, Europa/Afrika kontoret, Klubb- och Distriktsupport har sammanställt några korta Användbara Resurser för Dig som Klubbfunktionär

Nedan finner du ytterligare några hänvisningar till svårfunna delar av hemsidan. Är det något annat du söker efter men inte hittar – kontakta IT-administratören!

Andra klubbars program. Det går inte att som ClubAdmin prenumerera på andra klubbars program. Vill du veta vilka program som finns i närliggande klubbar är det bästa att gå in i resp. klubbs program på distriktets ClubRunner-hemsida finns många program samlade (förutsatt att klubbarna har tillåtit att programmet visas där): https://www.rotary2370.se/events.
GDPR-avtal. Finns med på hemsidan, allra längst ner med liten text står det ”Integritetspolicy. Klicka där och sidan dyker upp.
Min Profil: Vill du komplettera eller ändra i din profil, klicka på Admin – Mitt ClubRunner – Min Profil. Där kan du ändra en hel del (dock inte allt).
Statistik. Gå till Admin – Admin – Rapporter – Medlemsaktivitet (statistik)
Sök:    Klubbar i Sverige. Klicka på Länkar – Rotary Sverige/Lettland – Klubbar i Sverige
Samtliga världens Rotaryklubbar och medlemmar hittar man via My Rotary. Klicka på Rotary International – For Members – My Rotary. Logga in (eller begär nytt lösenord). I My Rotary, gå till Official Directory (till höger långt ner). Där kan du välja på Clubs (med kartbild över närmaste klubbar) eller People. Var noggrann med stavningen!